Média a Családért-díj 2019 – Összefoglaló film


Az újságírók szakmai elismeréseit január 16-án adták át az Operaház hamarosan megnyíló új játszóhelyén, a kőbányai Eiffel Műhelyházban. A díjat 2007-ben alapította a Média a Családért Alapítvány és a Képmás magazin. A magyarországi, valamint a külhoni Média a Családért-díj mellett gazdára talált két közönségdíj és az EMMI különdíja is. A díjátadó gála házigazdái Szám Kati, a Képmás főszerkesztője, valamint Ókovács Szilveszter, az Operaház főigazgatója voltak.

 

Idén az 1 millió forintra emelt Média a Családért-díjat Zirig Árpád vehette át Berta Lászlótól, a „Csak az reszel neked almát, aki szeret” című írásáért, amely a Magyar Konyha magazinban jelent meg.

A Külhoni Média a Családért-díjat ezúttal B. Vida Júlia kapta a Ma7 médiacsalád oldalán megjelent „Hanna és Kincső az első pillanattól a családunkhoz tartozik” című írásáért.

 

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának különdíját Benkő Andrea, a Kossuth Rádió szerkesztője kapta a „Családok, történetek” című sorozatban elhangzott műsoráért, amely az örökbefogadásról szólt. A díjátadó műsorát az Operaház művészei tették színessé, hangulatossá.

Vissza