A Családháló és a ma7.sk munkatársai az áprilisi győztesek


A gyerekek lelki fejlődésére komoly veszélyt jelent, ha idő előtt találkoznak a pornó műfajával. A szülők – ha ezt megakadályozni nem is feltétlenül tudják – sokat tehetnek azért, hogy felvértezzék vele szemben a gyerekeiket. Raj-Czefernek Léna ezt a témát járta körül a Családhálón megjelent cikkével, amely a Média a Családért-díj áprilisi jelöltje lett. Címe: A pornóipar fogyasztóvá szeretné nevelni gyermekeinket! I.

 

Raj-Czefernek Léna magyar-angol szakon végzett, 2007 óta újságíró. A vasarnap.hu lapcsalád tagjaként megjelenő Családháló vezető szerkesztője, 2 kisgyerek édesanyja.

 

A győztes írásról >>>

 

Míg a házasság régen egy életre szólt, ma a mozaikcsaládok, csonka családok korát éljük. Viszont mindeközben az új generációk boldog gyerekkora csak a szülők szövetségével garantálható. Ezt a témát boncolgatta Ásó, kapa, nagyharang című cikkében B. Vida Júlia, akinek írása a felvidéki Magyar7 hetilapban jelent meg, és a külhoni Média a Családért-díj áprilisi jelöltje lett.

 

B. Vida Júlia a Magyar7 hetilap kulturális és oktatási rovatvezetője. Korábban a Szabad Újság munkatársa volt, rövid ideig pedig dolgozott a Felvidék.ma szlovákiai magyar hírportálnál is.

 

A győztes írásról >>>

 

 

 

 

 

A Média a Családért-díj támogatója:

 

 

 

 

 

 

A Külhoni Média a Családért-díj támogatója:

Vissza