A sokszínű vallás és a liget.ro munkatársai az áprilisi győztes jelöltek

Hogy lehet tizenegy gyereket nevelni? A szülők története egyáltalán nem szokványos. Hogy viselik a bezártságot a kamaszok? Ezek voltak a győztes témák.


MÉDIA A CSALÁDÉRT-DÍJ 2021 / 04

A definíció szerint a nagycsaládok három, vagy annál több gyereket nevelnek, de van, ahol ez a fogalom sokkal nagyobb számot takar. Gábornak és Etelkának például tizenegy gyereke született, életük folyását abszolút Isten kezébe adták. A házaspárt a Duna Televízió mutatta be A sokszínű vallás című műsorban. Az adásról, amely a Média a Családért-díj áprilisi jelöltje lett, a szerkesztővel, Ambrus Eszterrel beszélgettünk.

 

Ambrus Eszterrel Szabó Emese beszélgetett >>>

 

 

A Média a Családért-díj 2021 főtámogatója:

 

 

 

 

KÜLHONI MÉDIA A CSALÁDÉRT-DÍJ 2021 / 04

A járvány miatti bezártság és elszigetelődés, a folyamatos bizonytalanság a gyerekek, kamaszok életét is nehezíti, vannak családok, ahol már komolyan aggódni kezdtek a kicsik testi-lelki fejlődéséért. Ezt a témát járta közül riportalanyai segítségével Péter Beáta, akinek Liget.ro portálon megjelent írása a Média a Családért-díj áprilisi külhoni jelöltje lett.

 

A gyerekek helyzetével már a járvány kezdetén foglalkozott Beáta, aki tavaly márciusi cikkében – amely a hónap jelöltje lett – azt nézte meg, miként lehet tanulni a megváltozott körülmények között, hogyan tudnak a családok egymásnak segíteni, egymástól segítséget kérni.

 

Szabó Emese írása >>>

 

 

A Külhoni Média a Családért-díj 2021 főtámogatója:

 

 

 

 

 

 

 

 

A díjról

A Média a Családért-díj azokat az újságírókat díjazza, akik család témában értékközpontú, a családot erősítő, szakmailag igényes anyagot hoznak nyilvánosságra. A megjelenéseket havonta szemlézzük az anyaországban és a határon túli magyarok lakta területeken. A legjobbakat szakmai zsűri választja ki, az így kiemelt 2x12 jelölt közül kerül ki a magyarországi és külhoni Média a Családért-díj 1-1 győztese. A fődíjak összege 1-1 millió forint.
Vissza