Az M4 Sport és a Magyar Szó munkatársai a márciusi győzteseink


Az élsportolóknak sokat kell távol lenniük családjuktól, a meccsek, versenyek, edzőtáborok miatt rengeteget vannak külföldön. Sikereiknek persze részese a hátországuk is, de életük így sem egyszerű. Ezt a kérdéskört boncolgatta az M4 Sport, amikor stábjuk ellátogatott Lőrincz Tamás vb-győztes birkózó otthonába azt követően, hogy megszületett második gyerekük. Az adás a Média a Családért-díj márciusi jelöltje lett.

 

Mohay Bence az M4 Sport munkatársa, az elődnek számító Telesport szerkesztőségébe még 19 évesen került. Tizenkét éve sportriporter, már készül az olimpiára és a foci Eb-re is.

 

A győztes adásról itt tudhatnak meg még többet >>>

 

 

 

 

Miért van egyre kevesebb házasság? Kinek kell a házasság? A férfinak, a nőnek? És ki dönt erről? – ezeket a kérdéseket tette föl a cikkében Bozsoki Valéria. Az újvidéki Magyar Szóban megjelent írás a külhoni Média a Családért-díj márciusi jelöltje lett.

 

Bozsoki Valéria okleveles magyartanár, fordító és okleveles teológus, négy éve újságíró a Magyar Szó újvidéki szerkesztőségében. Pályafutásának első 10 évében újságíró-riporter volt a Jó Pajtás gyermek hetilapnál, majd 23 évet töltött újságíró-lektorként és fordítóként a Hitélet családi magazinnál. Az utóbbinak ma is munkatársa. Önkéntes munka keretében többek között idősek és mentálisan sérültek lelki gondozásával foglalkozott.

 

A győztes írásról itt tudhat meg még többet >>>

 

A Média a Családért-díj támogatója:

 

 

 

 

 

 

A Külhoni Média a Családért-díj támogatója:

Vissza