Az Új Város Online és a Nőileg munkatársai a márciusi győztes jelöltek

Egy nem mindennapi nagy családról és a szülő-gyerek együtt alvás problémájáról olvashatunk márciusi győztes cikkeinkben.


MÉDIA A CSALÁDÉRT-DÍJ 2021 / 03

Kati és Zoli három örökbefogadott gyereket nevelnek, akik közül egy már ki is repült a családi fészekből, kislányukat pedig annak ellenére vállalták, hogy magzatkorban kiderült: súlyos genetikai rendellenessége van. A nem mindennapi nagycsalád történetét Paksy Eszter mutatta be az ujvarosonline.hu felületén, az írás a Média a Családért-díj márciusi jelöltje lett.

 

Szabó Emese beszélgetett Paksy Eszterrel a győztes cikk kapcsán. >>>

 

 

A Média a Családért-díj 2021 főtámogatója:

 

 

 

 

 

KÜLHONI MÉDIA A CSALÁDÉRT-DÍJ 2021 / 03

Együtt aludni, vagy külön? Ez a kérdés komoly dilemma a kisgyerekes szülőknek, hiszen előnye is van annak, ha a kicsi a szülők között szuszog éjszakánként, ugyanakkor lehet ennek hátránya is. Asztalos Ágnes a döntések hátterébe pillantott be cikkében, amely a Nőileg hasábjain jelent meg, és a Média a Családért-díj márciusi külhoni jelöltje lett.

 

A cikk kapcsán itt olvashatnak egy rövid interjút Asztalos Ágnessel. >>>

 

 

A Külhoni Média a Családért-díj 2021 főtámogatója:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A díjról

A Média a Családért-díj azokat az újságírókat díjazza, akik család témában értékközpontú, a családot erősítő, szakmailag igényes anyagot hoznak nyilvánosságra. A megjelenéseket havonta szemlézzük az anyaországban és a határon túli magyarok lakta területeken. A legjobbakat szakmai zsűri választja ki, az így kiemelt 2x12 jelölt közül kerül ki a magyarországi és külhoni Média a Családért-díj 1-1 győztese. A fődíjak összege 1-1 millió forint.
Vissza