Díjazzuk a családbarát médiát – Indul a közönségszavazás!


Olvassa el, nézze és hallgassa meg az idei év 12 jelöltjének munkáit, és szavazzon a Média a Családért-díj 2018 közönségdíjasára!

 

 

December 1-től január 15-ig lehet szavazni a Média a Családért-díj 2018 közönségdíjasára a mediaacsaladert.hu oldalon. Minden szavazó megkapja a 2019-es februári Képmás digitális változatát, 10 szerencsés szavazó pedig nagy értékű Képmás-csomagot nyer.

 

A családról azt szoktuk mondani: a hátterem. Nincs igazunk. Mert a család az előterünk. Minden, ami fontos, általa és benne kezdődik – és, persze, végződik. A történeteink is. Itt van hát az idő, hogy a család legyen a legszebb szenzációnk, a legkülönlegesebb, legmegindítóbb közös történetünk! Itt az idő, hogy a család előtérbe kerüljön, a médiában is. Kérem, olvassák újra a Média a Családért-díj 2018-as jelöltjeinek írásait és szavazzanak arról, ki legyen a közönségdíjas!  Ünnepeljük idén is együtt azokat, akik arról írnak, ami a legfontosabb az életünkben.

(Dr. Aczél Petra, a Média a Családért Alapítvány elnöke)

 

A CIKKEKET ITT TUDJA ELOLVASNI >>>

 

SZAVAZÁS AZ ALAPÍTVÁNY FŐOLDALÁN>>>

 

A díj főtámogatója 2019-ben a Richter Gedeon Nyrt.

 

„Világszerte az egyik legszélesebb nőgyógyászati termékválasztékkal rendelkező, felelősen gondolkodó vállalatként, a tudatos családtervezést nem csak termékeinkkel, hanem társadalmi programjainkon keresztül is kiemelten támogatjuk. Nagyon fontosnak tarjuk a család értékeinek hangsúlyozását, azt a stabilitást, amit egy hosszú távú, kiegyensúlyozott párkapcsolat és a tervezett gyermekvállalás adhat. Mi a Richternél azt valljuk, hogy csak egészséges emberek és közösségek alkothatnak egészséges társadalmat, ezért is örömmel állunk a Média a Családért-díj kezdeményezése mellé.” – mondta Bogsch Erik, a Richter Gedeon Nyrt. elnöke.

 

 

 

Vissza