Farkas Adrienne és Bokor Klára a decemberi győztesek


A nagyszülőktől, szülőktől való búcsút egyszer mindenki megéli, és sokkal több nő él együtt a babavesztés fájdalmával, mint ahogyan azt a legtöbb ember gondolná. A gyász bizonyos aspektusai még mindig tabutémának számítanak, amiről nem merünk beszélni. De megtette ezt helyettünk Farkas Adrienne, aki a témát Kháron ladikján – a gyászkísérés a gyakorlatban címmel járta körbe a Kossuth Rádió egyik műsorában. Az erről szóló adás a Média a Családért-díj decemberi jelöltje lett.

 

Tovább a jelölt oldalára >>>

 

A Média a Családért-díj 2021 főtámogatója:

 

 

 

 

 

 

Az otthonokban nevelkedő fiatalok a kikerülés után gyakran talajt vesztenek, elkallódnak. Nem ez történt Timivel és Rajmunddal, akik két gyerekükkel nem csak a boldog család alapját tették le, hanem magukhoz vették Rajmund kisebb testvéreit is. Történetüket Bokor Klára mutatta a Ma7.sk felületén felületén megjelent írásában, amely a Média a Családért-díj decemberi külhoni jelöltje lett.

 

Tovább a jelölt oldalára >>>

 

 

A Külhoni Média a Családért-díj 2021 főtámogatója:

 

 

 

 

 

 

 

A díjról

A Média a Családért-díj azokat az újságírókat díjazza, akik család témában értékközpontú, a családot erősítő, szakmailag igényes anyagot hoznak nyilvánosságra. A megjelenéseket havonta szemlézzük az anyaországban és a határon túli magyarok lakta területeken. A legjobbakat szakmai zsűri választja ki, az így kiemelt 2x12 jelölt közül kerül ki a magyarországi és külhoni Média a Családért-díj 1-1 győztese. A fődíjak összege 1-1 millió forint.
Vissza