Májusi győzteseink


Kulcsár Viola, a Talpra magyar szerkesztője
Minden hónapban három jelöltünk van az előző hónap sajtómegjelenéseiből. A három megjelenés közül itthon nyolc, külhonban négytagú zsűri választja ki a legjobbakat.
Májusi győzteseink a Petőfi Rádió Talpra magyar című műsora és az erdélyi havi magazin, a Nőileg egyik írása lett. Íme májusi győzteseink:

Családbarát Médiáért-díj:

Március 9-én a Petőfi Rádió Talpra magyar című adásában vendégül láttok az SOS Gyermekfalvak képviselőit, akikkel munkájukról, a család szerepéről, fontosságáról beszélgettünk.
A beszélgetést követően a hallgatók segítségét kérték és 24 órán keresztül egy Facebook fotóra várták a likeokat, amiket adományokra váltottak. A cél ezer like összegyűjtése volt, a kampányt azonban másnap reggel több, mint 16 ezer like-kal zárták: https://www.facebook.com/petofiradio/photos/a.402296605107.185221.54497990107/10154343677510108/?type=3&theater
Az örömhírt március 10-én a helyszínen közölték a lakókkal, a Talpra magyar egyik oszlopos tagja ugyanis egy teljes napra beköltözött az orosházi gyermekfalu egyik családjához. A reggeli adást az SOS gyermekfalvak lakóinak közreműködésével készítették Orosházáról és Budapestről.
Az adás rövid tartalmi összefoglalóját itt tudják meghallgatni: http://www.petofilive.hu/podcast/marcius-10-talpra-magyar/.
Az élményekről készült videót itt: http://www.petofilive.hu/video/a-petofi-radio-osszefogott-az-sos-gyermekfalvakert/ és itt: http://www.petofilive.hu/video/harsanyi-levente-oroshazan-az-sos-gyermekfalvak-egyiken/ tekinthetik meg.

Külhoni Családbarát Médiáért-díj:

Csatlos Tünde és Farkas-Ráduly Melánia a Nőileg két újságírója Édes Erdély, itt lakunk címmel írt riportot.

Vissza