Schäffer Erzsébet és Tóth D. Lívia a novemberi győztesek

Két győztes történet: Pankáé és Nellikéé.


Az autizmusról az átlagember ma is keveset tud, a többség még mindig az Esőemberben látott karakterhez köti ezt a zavart. Pedig spektruma nagyon széles, az érintettekkel való találkozás pedig egészen különleges. Egy ilyen rádöbbenés volt nagy hatással Schäffer Erzsébetre is, aki érzéseit a Nők Lapja hasábjain osztotta meg az olvasókkal. A Panka, vigyél magaddal! című írás a Média a Családért-díj novemberi jelöltje lett.

 

Tovább az adatlapra >>>

 

 

A Média a Családért-díj 2021 főtámogatója:

 

 

 

 

 

 

 

Hogy mit csinál egy védőnő, azt nagy vonalakban mindenki tudja, de arról az elkötelezettségről, amivel ez a munka jár, csak sejtéseink vannak. A hivatást egy temerini védőnő élettörténetén keresztül mutatta be Tóth D. Lívia, akinek Magyar Szóban megjelent írása a Média a Családért-díj novemberi külhoni jelöltje lett.

 

Tovább az adatlapra >>>

 

A Külhoni Média a Családért-díj 2021 főtámogatója:

 

 

 

 

 

 

 

A díjról

A Média a Családért-díj azokat az újságírókat díjazza, akik család témában értékközpontú, a családot erősítő, szakmailag igényes anyagot hoznak nyilvánosságra. A megjelenéseket havonta szemlézzük az anyaországban és a határon túli magyarok lakta területeken. A legjobbakat szakmai zsűri választja ki, az így kiemelt 2x12 jelölt közül kerül ki a magyarországi és külhoni Média a Családért-díj 1-1 győztese. A fődíjak összege 1-1 millió forint.
Vissza