Szavazzon a Média a Nemzedékekért-díjra és nyerjen operabérletet!


nd_logoA Családbarát Médiáért-díjat 10 éve fenntartó Média a Családért Alapítvány 2016 októberében meghirdette a Média a Nemzedékekért-díjat. Ezúttal a téma az idősebb generáció pótolhatatlan szerepe a kisközösségeken, a munka világában és a családban. Január 1-től 15-ig lehet szavazni közönségdíjasra. A szavazók közül egy szerencsés páros operabérletet nyer, illetve minden szavazó megkapja a Képmás márciusi lapszámának digitális változatát. A díjakat 2017. január 19-én adják át, együtt a Családbarát Médiáért-díjjal.

Hasonlóan a Családbarát médiáért-díjhoz, ez az elismerés is a média közvélemény-formáló szerepére szeretné felhívni a figyelmet és annak témájává tenni a társadalom számára fontos ügyeket. Azzal ellentétben azonban azt szeretné hangsúlyozni, hogy a generációk közötti együttműködés nemcsak a családon belül fontos, noha az arra való képességet döntően a családban sajátítjuk el.

A zsűri elé 12 db 2016-os médiamegjelenés kerül, melyekből 2017. januárban választják ki a Média a Nemzedékekért-díj 2016 győztesét, az ebben az időszakban megjelent illetve elhangzott országos terjesztésű print és online írásokból, rádiós és televíziós műsorokból.

2017 januárjának első két hetében közönségszavazást is indult a honlapunkon. A díjat 2016-ban az EMMI támogatja, összege 250.000 Ft, melyet a cikk illetve műsor írója, szerkesztője nyer el, és a 2017 január 19-ére szervezett ünnepélyes, műsoros díjátadó esten adunk át a Családbarát Médiáért-díjjal együtt. Az esemény médiatámogatója a Mandiner.család is!

A jelölt pályaművek:

 

Vissza