Csincsik Zsolt

Jelölve: Március / Médium: Csincsik ZsoltKülhoni Média a Családért-díj 2018Magyar Szó

“2004 derekán kezdtem dolgozni a Magyar Szónál adai tudósítóként, előtte az adai Műszaki Iskolában tanítottam magyar nyelvet és irodalmat fél éven át. A Tiszavidék rovat munkatársa vagyok, de más rovatokban is publikálok. Érdeklődési területemhez tartozik a belpolitika, a gazdaság, a kultúra és a sport. A zentai Gimnáziumban érettségiztem. Az újvidéki Magyar Tanszék végzős hallgatója vagyok már egy ideje, egy vizsgám maradt hátra a diplomálásig, amit manapság szeretnék mielőbb magam mögött tudni.

 

1975. júliusában születtem, nős vagyok, két gyermek boldog és büszke apja. Adán élek és dolgozom. Kedvenc hobbim és sportom a labdarúgás, amelyet rendszeresen követek a tévében és a Magyar Szó hasábjain. Ha időm engedi, akkor hetente egy alkalommal a barátaimmal lejátszom egy „mindent beleadunk” kispályás mérkőzést.”


Vissza

A pályaműről

Saját házban formálódik az otthon

Az adai Bogáromi és a moholi Bognár család a Prosperitati Alapítvány támogatásával vásárolt családi házat.
A Prosperitati Alapítvány falusi házak vásárlásáról szóló legutóbbi pályázatának szerződéseit február elején írták alá a nyertes családok, köztük a Bogáromi házaspár, amely az 1,2 millió dináros támogatás segítségével Adán vásárolt házat, illetve a kétgyermekes Bognár család, amely Moholon vett házat. Mindkét család már legalább tíz éve álmodik saját ingatlanról, amely az alapítvány támogatásával vált valóra.
Bogáromi Tamás és Bogáromi Cenc Katalin Adán, a November 29. utcában talált saját családi fészekre. A ház lakható, már beköltözött a házaspár, de az idén belekezdenek a renoválásba, mert szeretnék egy kicsit kipofozni és komfortosabbá tenni. Nagy segítségnek tartják a házvásárlási támogatást, hiszen a lakóingatlant nagyobb részt az alapítványi támogatásból, kisebb részt önerőből vásárolhatták meg.
Az írás 2018. február 11-én jelent meg.