Molnár Judit – Felvidék, Pozsony


Család – a legfontosabb kötelék. Szeretet, összetartozás, ragaszkodás. Érték, amelynek nincs mértékegysége, de hiánya pótolhatatlan.

 

Érzelemválságos és értékhiányos világunkban felbecsülhetetlenül fontos. Mint minden olyan kezdeményezés, amely abból a szándékból születik, hogy ezt az értéket mutassa meg, az élet által írt példákon. Úgy, ahogy ezt teszi a Média a Családért Alapítvány Családbarát Médiáért-díja is.

 

Megtisztelő, hogy részese lehetek ennek a munkának. Annál is inkább, mert számomra ez új kihívás, új terület.

 

1994-ben végeztem a Pozsonyi Comenius Egyetem Bölcsészettudományi Karán, magyar-történelem szakon, azóta újságíróként dolgozom.

 

1994–2009 között a Szlovák Rádió magyar adásában dolgoztam.

 

Hírműsorok és publicisztikai magazinok szerkesztő-műsorvezetője, illetve tíz évig parlamenti tudósítója voltam, az utolsó két évben főszerkesztő-helyettese. 2009-ben kerültem a Szabad Újság közéleti hetilaphoz, a lapot négy évig főszerkesztőként jegyeztem. A rádió és a nyomtatott sajtó után következett az új média. 2014-től a hirek.sk, a szlovákiai magyar televíziós hírportál főszerkesztője voltam. Jelenleg a ma7 médiacsalád főszerkesztője vagyok.

 

A ma7 médiacsalád főszerkesztője
Az áprilisban megalakult  ma7 médiacsaládhoz tartozik a www.ma7.sk
gyújtőportál, négy önálló oldallal, a ma7-tel, a hirek.sk-val, a
múzsa.sk-val és a szurkoló.sk-val, valamint a májustól megjelenő Magyar7 közéleti hetilap és egy most induló audiovizuális tartalmakat közlő csatorna.
Vissza