Idén is szavazhat a közönség az év legjobb családról szóló cikkeire és műsoraira

December 1-től január 10-ig lehet voksolni a Média a Családért-, valamint a Külhoni Média a Családért-díjra érdemes cikkekre és műsorokra. A szakmai- és közönségdíjakat 2024...

December 1-től január 10-ig lehet voksolni a Média a Családért-, valamint a Külhoni Média a Családért-díjra érdemes cikkekre és műsorokra. A szakmai- és közönségdíjakat 2024...

December 1-től január 10-ig lehet voksolni a Média a Családért-, valamint a Külhoni Média a Családért-díjra érdemes cikkekre és műsorokra. A szakmai- és közönségdíjakat 2024 januárjában ünnepélyes keretek közt adjuk át. 

Alkoholista szülők mellett felnőtt gyermekek története, örökbefogadott roma csecsemők sorsa, alsózsolcai és zentai dúlák mindennapjai, egy nyitott gerinccel született, vak kislány és családjának kálváriája, valamint a házasság szépségei és kihívásai – többek közt ilyen témákkal foglalkoztak a Média a Családért- és a Külhoni Média a Családért-díjak idei jelöltjei.

A 16 évvel ezelőtt alapított Média a Családért-díj idén is azokat a magas szakmai színvonalon elkészült, nyomtatásban és online felületeken megjelent cikkeket, rádió- és televízióműsorokat jutalmazza, amelyek a családról szólnak.

A korábbi évekhez hasonlóan a szakmai zsűri idén is havonta egy hazai és egy külhoni médiamegjelenést választott ki, a jelölteket a Média a Családért Alapítvány és a Képmás mutatta be az elmúlt hónapokban. Az így kiválasztott 2 x 12 pályamű közül kerül ki majd a Média a Családért-díj, valamint a Külhoni Média a Családért-díj győztese. A két szakmai fődíj mellé 1-1 millió forintos pénzjutalom is jár.

A zsűri mellett a közönség is szavazhat, a kategóriákon belül több jelöltre is leadhatják szavazatukat a mediacsaladert.hu oldalon. Az olvasók által legjobbnak tartott hazai és külhoni jelölt 400-400 ezer forint jutalomban részesül. A szervezők a szavazók között Képmás-nyereményeket sorsolnak majd ki.