Szakmai nap és Képmás-est Erdélyben

Erdélybe látogattunk november második felében. Két alkalommal, két különböző helyszínen rendeztünk Képmás-esteket.

Erdélybe látogattunk november második felében. Két alkalommal, két különböző helyszínen rendeztünk Képmás-esteket.

Erdélybe látogattunk november második felében. Két alkalommal, két különböző helyszínen rendeztünk Képmás-esteket. Sepsiszentgyörgybe a Színház és pszichológia sorozat népszerű adventi témáját vittük, ezúttal helyi színészekkel, a Tamási Áron Színház művészeivel, Vass Zsuzsannával és Derzsi Dezsővel, és erdélyi szakértővel, Kakassy Blanka coach-val. A témánk az ünnepi készülődés volt, a házimunka és ami mögötte van.

Csíkszeredában egy rendhagyó Képmás-esten a Képmás magazin teljes szerkesztősége részt vett. A magyar szerkesztőség közös gondolkodásra invitálta a külhoni média tagjait és minden érdeklődőt, aki egyetért velünk abban, hogy a média korunk egyik legfontosabb véleményformáló tényezője, olyan eszköz, amellyel sokat lehet rontani és javítani az életünkön. Van-e küldetése a médiának az információ közvetítésén és a szórakoztatáson túl? Mi az újságíró felelőssége lapzárta után? Hol vannak a bulvár etikai határai? Ezekről és az objektivitás illúziójáról beszélgettünk.

Az öt nap alatt több városban és településen jártunk, ahol sokoldalú erdélyi kalaunzunkkal fedeztük fel a hely nevezetességeit.

Szavazzon Ön is a Média a Családért-díjra!

A 2023-as Média a Családért-díj szavazása 2024. január 10-ig tart.
Ismerje meg a jelölteket, és vegyen részt a szavazáson!