V. Kulcsár Ildikó üzent nekünk a tenegerentúlról

A Média a Családért-díj 2023-as díjazottjait január 25-én, az Eiffel Műhelyházban jelentjük be. Ildikó sajnos nem tudott most velünk ünnepelni, de elkülde nekünk az alábbi szöveget.

A Média a Családért-díj 2023-as díjazottjait január 25-én, az Eiffel Műhelyházban jelentjük be. Ildikó sajnos nem tudott most velünk ünnepelni, de elkülde nekünk az alábbi szöveget.

KEDVES ÜNNEPLŐ KOLLÉGÁK!

Sajnos nem tudok veletek ünnepelni, mert  8000 kilométernyire vagyok az otthontól, tehát ebben a rövidke levélben szeretnék gratulálni minden kollégámnak,

hiszen a jelenlevők kivétel nélkül győztesek!

Minden tavalyi hónapnak megvolt a maga királya vagy királynője, s az ünnepi esten az derül ki , hogy  ki a primus  inter pares…

A pályázat kiíróinak is szívből gratulálok, óriási munkát végezhettek, mert végtelenül fontosnak tartom, hogy a család varázslatos erejéről, szépségéről és a szörnyűségeiről is színvonalas írások jelenjenek meg, és az olvasóink ne érezzék magukat egyedül a problémáikkal, továbbá legyenek érzékenyebbek, elfogadóbbak a gyengékkel, a súlyos gondokkal küszködő családokkal. Mi pedig  próbáljuk felmutatni a kort, amelyben élünk….!

Kedves kollégák, örülök, hogy bekerültem a potenciális győztesek közé, mert ez  szépen keretezi a  pályámat, hiszen életem első, nemzetközi riportpályázatának fődíját  épp egy családriporttal  ­- saját ötgyerekes mozaikcsaládom sírós-nevetős történetével  – nyertem el Olaszországban.

Mi üzenhetnék még  nektek az Óperenciás tengeren túlról? Talán csak annyit, hogy érezzétek magatokat nagyon jól,  aztán  jövőre, veletek, ugyanott… !

V. Kulcsár Ildikó

(Nők Lapja)  

A Média a Családért-díj 2023-as díjazottjait január 25-én, az Eiffel Műhelyházban jelentjük be. Ildikó sajnos nem tudott most velünk ünnepelni, de elkülde nekünk a fenti szöveget.